ЛИЧНА ЗАШТИТНА ОПРЕМА


Од почетокот на 2013 година, Проинспект ја прошири дејноста со продажба на Лична заштитна опрема, неопходна за работниците. Располагаме со сите видови на заштитна опрема од светски познати производители.


Ова е само дел од нашата понуда:
                                                                         
 Zaštitne rukavice Roller Zaštitne rukavice Redstart Zaštitne rukavice Alaska Zaštitne rukavice FlamingoZaštitne rukavice Harrier žutePower A E P FO WR HRO SRC Force A E P FO WRU HRO SRC Shovel F2A CI HI3 SRC Thermic Green S5 CI HRO SRCDesman classic bluza Desman classic prsluk Emerton camouflage bluza Eland pantalone Narellan polukombinezonMaska 6800 Šlem MK1 Šlem sa vizirom MK7 Šlem Evo Lite PolumaskaFinney tamne   Rozelle bistre  Fergus žute
УСЛУГИ


ЛОКАЦИЈА


#HealthAndSafety

КОНТАКТ